Inloggen | Nieuwe gebruiker

Frankwatching

Projify: Cloud-based samenwerkingstool voor projectteams

Projify is een cloud-based tool waarmee je eenvoudig projecten, taken en issue-tickets kunt beheren. Daarnaast kan de tool gebruikt worden om kalenders te delen en te onderhouden, waarbij meerdere gebruikers op een efficiënte manier samen kunnen werken.
Wat is Projify?

“Projify is een cloud-based samenwerkingstool voor projectmanagement. De tool kan door één persoon of door een heel projectteam gebruikt worden. Projify heeft een geïntegreerde kalender waarin alle activiteiten en deadlines gepland kunnen worden, een taakbeheer-tool en een compleet ticketbeheer-systeem waarmee je issues kunt volgen of een IT helpdesk kunt beheren. Met het ticketsysteem kun je mijlpalen op een effectieve en gecontroleerde manier volbrengen. Ook heeft de tool een geïntegreerde tekstbewerker en een functie waarmee je bestanden kunt uploaden en opslaan als bijlage, waardoor Projify ook perfect als intranet kan fungeren. De gebruikers kunnen bloggen en commentaren achterlaten in de projecten. Alle premium projectfuncties zijn daarnaast beschikbaar voor de iPhone- en iPad-app. Projify is zo’n gebruiksvriendelijke tool, dat iedereen er direct gebruik van kan maken, zonder dat er eerst een workshop gevolgd of een handleiding gelezen hoeft te worden.”

Waarom dit initiatief?

“Projify is gelanceerd met de gedachte dat een tool een hulpmiddel moet zijn en niet een gecompliceerd programma dat eerst bestudeerd moet worden voordat het gebruikt kan worden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de tool toegankelijk is voor iedereen, dus niet alleen voor grote bedrijven. Dit zorgt er voor dat Projify uniek is in zijn soort. We hebben een zeer gevarieerd klantenbestand: van kleine projectbeheerders tot de lokale overheid. IT-bedrijven gebruiken Projify bijvoorbeeld voor het beheer van hun helpdesk, freelancers als intranet om met hun klanten te communiceren.”

Hoe werkt Projify?

“Projify biedt veel uiteenlopende functies. Plan bijvoorbeeld je projecten met ‘Mijlpalen’. Tickets kunnen vervolgens worden gelinkt aan een Mijlpaal, zodat er een gedetailleerd stappenplan gemaakt kan worden dat naar de voltooiing van de Mijlpaal leidt. Tickets kunnen ook gebruikt worden om software-incidenten te registreren voor een IT-helpdesk. Een ongelimiteerd aantal kalenders kan aan het project gelinkt worden en alle Mijlpalen zijn automatisch zichtbaar in de kalender. Kalenders kunnen daarnaast worden geëxporteerd naar iCal en zijn ook toegankelijk via de iOS-app.

Het blog en discussiefunctie zorgen er voor dat gebruikers op een overzichtelijke manier met elkaar kunnen communiceren, zelfs wanneer ze niet op het zelfde moment online zijn. De functie ‘Bestanden & Documenten’ maakt het mogelijk om bestanden te uploaden, op te slaan en te delen. Projify biedt ook een eigen tekstverwerker waarmee er direct documenten aangemaakt kunnen worden binnen de tool. De iOS-app maakt volledige mobiliteit mogelijk voor Premium Project-gebruikers. Via de app is alle informatie van af ieder gewenste locatie toegankelijk.” Wat zijn de belangrijkste facts? “Projify heeft op dit moment meer dan 10.000 gebruikers, duizenden actieve teams, 9 landenportalen en onlangs zijn er een aantal nieuwe talen toegevoegd: Nederlands, Spaans en Pools. Ook zijn we aanwezig in veel verschillende branches en zien we een aanhoudende sterke groei in het aantal gebruikers.”

Wie is er betrokken bij Projify?

“Projify is mede mogelijk gemaakt door de expertise van Redstone uit Zweden.”

http://www.frankwatching.com/gespot/projify/

Persbericht

Projify – Vereenvoudigd Project Management– breidt uit in Nederland

Karlstad (Zweden) 21-Jan-13

Projify is onlangs op de Nederlandse markt gelanceerd. Projify is een cloud-based tool voor het eenvoudig beheren van projecten, taken, issue tickets en voor het onderhouden en delen van kalenders, waarbij meerdere gebruikers op een efficiënte manier samen kunnen werken aan een project vanaf iedere gewenste locatie. Projify is zeer succesvol in de Scandinavische landen en breidt dit succes nu uit naar Europa. Vorige week is de Nederlandse en Spaanse versie van het publieke gedeelte van de website gelanceerd.

‘’De vraag naar online project tools en samenwerkingsmogelijkheden is verassend groot en we zien steeds meer nieuwe gebruikers in branches die we eerst niet in onze portfolio hadden verwacht. Dat stemt ons zeer positief! Met Projify bieden we de makkelijkste project management tool aan voor onze gebruikers, waarmee ze kunnen samen samenwerken aan (internationale) projecten met behulp van issue ticket beheer (bug rapportering), kalenders, taken en mijlpalen. De gebruikers kunnen met elkaar discussiëren en bloggen. Het online delen en beheren van documenten en bestanden maakt het nog eenvoudiger om alles veilig op één plaats op te slaan. Voor de Premium projecten biedt Projify ook een gratis iPhone app aan, die alle projecten ook mobiel toegankelijk maakt.’’ zegt Stefan Handstede, Marketing manager voor Projify.

Projify biedt verschillende prijsbundels aan, maar uiteraard kan de gebruiker ook met een gratis project beginnen. Klik hier voor meer informatie