Inloggen | Nieuwe gebruiker

Gebruiksvoorwaarden- Projify

Het aanmelden als gebruiker op de website van Projify geldt automatisch als goedkeuring en acceptatie van de algemene voorwaarden.

§ 1. Algemene Voorwaarden

 • Je account kan gesloten en verwijderd worden wanneer wij vermoeden dat je valse informatie hebt opgegeven bij het aanmelden op onze site of bij de instelling van je account. Hetzelfde is van toepassing wanneer je meerdere accounts hebt op onze website.
 • Het is ilegaal om auteursrechtelijk materiaal te uploaden wanneer je niet zelf eigenaar van die rechten bent. Het publiceren van auteursrechtelijk beschermd materiaal, pornografie of het bevorden van drugs is volledig verboden op Projify. Je mag Projify niet gebruiken voor illegale activiteiten, voor de verspreiding van illegaal materiaal of materiaal dat als beledigend opgevat kan worden, zoals het aanzetten tot haat, geweld of discriminatie, intimidatie, pesten, kettingbrieven of dat wat inbreuk maakt op auteursrechtelijk beschermd materiaal. Mocht dit het geval zijn, dan sluiten wij de account en worden alle projecten verwijderd. In sommige gevallen lichten wij de politie in. Het linken naar een website met illegale inhoud word beschouwd als een overtreding. Gebruikers die een dergelijke link plaatsen zijn direct verantwoordelijk voor deze overtreding.
 • Projify mag niet gebruikt worden als een distributiekanaal voor spam, kettingbrieven. Ook mag er niet naar Projify verwezen worden in deze context.
 • Van elke poging van inbreuk op de systemen van Projify zal aangifte worden gedaan bij de politie.
 • Je mag geen bestanden oploaden die met een virus besmet zijn.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de elektronische inhoud die je plaatst op Projify.
 • Het is niet toegestaan te verkopen via Projify.

§ 2. Rechten

 • Het is toegestaan om Projify te gebruiken in (niet) commerciële bedrijven en organisaties zonder winstoogmerk.
 • Je hebt beperkte rechten om Projify te gebruiken voor eigen uitgebreide commerciële doeleinden. Bijvoorbeeld uitgebreide verkoop aan klanten via de projify projecten, het uitvoeren van externe enquêtes of onderzoeken, spam of het adverteren voor welk produkt, bedrijf of dienst dan ook. Bij dergelijke overtredingen kunnen kunnen wij aanspraak maken op een schadevergoeding.

§ 3. Disclaimer

 • Projify is niet wettelijk aansprakelijk voor ongepast materiaal dat binnen een project geupload wordt. Jij bent de eigenaar van je eigen materiaal en het is jouw plicht om er voor te zorgen dat de auteursrechten in acht worden genomen.
 • Projify bezit geen rechten op het materiaal dat gebruikers uploaden binnen hun groepen en accepteert daarom geen enkele juridische aansprakelijkheid voor deze materialen.

 • § 4. Gebruikersinformatie en privacy

  PROJIFY - SE556877-2817, is verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie.

  Projify AB
  Kungsgatan 12
  S-65 224 Karlstad
  Zweden

  Neem contact met ons op als je vragen hebt over hoe we met privicy en je persoonlijke informatie omgaan.
  Wij respecteren je privacy. We geven altijd voorrang aan de bescherming van alle persoonlijke informatie en natuurlijk voldoen wij aan alle regels en wetten op dit gebied. Wij versleutelen je password in onze database en daarnaast maken wij ook gebruik van codering tussen de Projify servers en jouw browser. Deze beveiliging wordt gegarandeerd via SSL en via Verisign. Projify verkoopt onder geen enkele voorwaarde persoonlijke contact informatie, zoals je E-mailadres bijvoorbeeld. Echter, in uitzonderlijke gevallen delen wij gebruikersinformatie met onze partners voor het uitvoeren van interviews of enquêtes die bedoeld zijn om onze service te verbeteren. Deze gevallen komen echte zeer zelden voor. Het is belangrijk voor ons dat de gebruiker zich veilig voelt met het gebruik van Projify. Om illegale activiteiten op Projify te voorkomen wordt je IP-adres opgeslagen.

  § 5. Wijziging van gebruiksvoorwaarden

  Projify behoud zich het recht voor het aanpassen van de algemene voorwaarden wanneer dit nodig is om aan de wet en regels op dit gebied te voldoen. Wij adviseren onze gebruikers om regelmatig de algemene voorwaarden na te lezen om zo op de hoogte te blijven van mogelijke veranderingen.